Jídelna a jídelní lístek

Jídelníček, informace, kontakty, provozní řád.

Od 31.03.2025 do 04.04.2025

Pondělí 31.3.2025

Polévka Kulajda
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 1 Baskické fazole, chléb ( hrášek, mrkev)
obsahuje alergeny: 01,03,12
Oběd 2 Hovězí po orientálsku, rýže ( lečo, žampiony, česnek)
obsahuje alergeny: 01,12

Úterý 1.4.2025

Polévka Hovězí s těstovinou
obsahuje alergeny: 01,03,09
Oběd 1 Vepřové maso, houbová omáčka, knedlík
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Kuskus se sušenými rajčaty
obsahuje alergeny: 01

Středa 2.4.2025

Polévka Hrstková
obsahuje alergeny: 01,07,09,12
Oběd 1 Zapečená brokolice, brambor
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Vepřové na kmíně, těstovina
obsahuje alergeny: 01,03

Čtvrtek 3.4.2025

Polévka Drůbková s těstovinovou rýží
obsahuje alergeny: 01,03,09
Oběd 1 Krůtí maso na chilli, rýže ( čínská zelenina, kečup)
obsahuje alergeny: 01
Oběd 2 Bramborové šlejšky se strouhankou
obsahuje alergeny: 01,03,07

Pátek 4.4.2025

Polévka Zelňačka
obsahuje alergeny: 01,07,12
Oběd 1 Těstoviny s červenou fazolí a cuketou
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Znojemská hovězí pečeně, bramborový knedlík ( okurky)
obsahuje alergeny: 01,03

Seznam alergenůObiloviny obsahující 09 Celer
03 lepek 12
07 Vejce Oxid siřičitý a
siřičitany
Mléko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Provozní řád školní jídelny

Organizace provozu školní jídelny

Hatajová Ivana

vedoucí školní jídelny
371 591 439
sjzsnepomuk@seznam.cz
Sdílej stránku: