Jídelna a jídelní lístek

Jídelníček, informace, kontakty, provozní řád.

Od 17.02.2025 do 21.02.2025

Pondělí 17.2.2025

Polévka Zeleninová
obsahuje alergeny: 01,07,09
Oběd 1 Zbojnická hovězí pečeně, bramborový knedlík ( protlak,
papriky )
obsahuje alergeny: 01,12
Oběd 2 Kantonská rýže ( kuřecí maso, šunka, kapie, vejce, pórek )
obsahuje alergeny: 03

Úterý 18.2.2025

Polévka Hovězí s rýží a hráškem
obsahuje alergeny: 09
Oběd 1 Koprová omáčka, vejce, knedlík
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Kuřecí nudličky na kari, bramborové gnocchi
obsahuje alergeny: 01,03

Středa 19.2.2025

Polévka Masová krémová
obsahuje alergeny: 01,07,09
Oběd 1 Mexický guláš, rýže ( hovězí maso, hrášek, protlak, sýr )
obsahuje alergeny: 01
Oběd 2 Těstoviny s tvarohem a cukrem
obsahuje alergeny: 01,03,07

Čtvrtek 20.2.2025

Polévka S kuskusem
obsahuje alergeny: 01,03,07,09
Oběd 1 Rybí směs po maďarsku, brambor ( paprika,šunka, smetana )
obsahuje alergeny: 01,04,07
Oběd 2 Hovězí na houbách, knedlík
obsahuje alergeny: 01,03,07

Pátek 21.2.2025

Polévka Celerová
obsahuje alergeny: 01,07
Oběd 1 Hrachová kaše, pečivo, salát
obsahuje alergeny: 01,03,07,12
Oběd 2 Plovdivské maso, tarhoňa ( vepřové maso, protlak,lečo )
obsahuje alergeny: 01,12

Seznam alergenů:Obiloviny obsahující 07 Mléko
03 lepek 09
04 Vejce 12 Celer

Ryby Oxid siřičitý a
siřičitany

 

 

 

Provozní řád školní jídelny

Organizace provozu školní jídelny

Hatajová Ivana

vedoucí školní jídelny
371 591 439
sjzsnepomuk@seznam.cz
Sdílej stránku: